Д-р Димитрина Атанасова

Целият живот на човека е поредица от избори. И за щастие или нещастие няма паралелни светове, за да можеш да провериш дали си взел „късата клечка“ или пред теб се е ширнал пътя на щастието.

Когато трябваше да реша как да продължа пътя си след средното образование избирах между музика и медицина. И така 1995г. завърших Медицинския университет в София. Моя колежка учеше хомеопатия още в зората на тази наука в България, но аз не се впечатлих тогава. Няколко години по-късно за първи път пробвах да реша личен здравословен проблем с хомеопатия и се получи. През 2004г. завърших курс по класическа хомеопатия. И тъй като целия живот е учене, и досега продължавам с курсове, семинари в България и чужбина.

От 2015 година съм член на Управителния съвет на АЛХБ. Заедно с колегите искаме хомеопатията да получи подобаващо място като медицинска наука с потенциал. Защото освен лечение, хомеопатията разширява кръгозора, позволява да навлезем навътре в себе си и да открием собствената си ценност и да я представим на света.

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg