Летен хомеопатичен събор 26-29 юли 2018

Скъпи колеги,

Каним ви на ежегодната ни лятна среща Хомеопатичен събор – този път в прекрасната Пирин планина – гр. Добринище на 26-29 юли, 2018.

Тези срещи са винаги много приятни и зареждащи, изпълнени със забавление, разходки до красиви местности, споделяне на идеи и проблеми в хомеопатията и свързване с колеги и съмишленици. Ще се радваме да сме заедно за поредна година!

Срокът за регистрация е до 27 април, нужно е да се преведе капаро от 50лв на стая до 10 май. За заявка за участие, свържете се с Дими Атанасова на dimi_atanasova@abv.bg, тел. 0895445705.

Ето и информация за хотела:

Хотел „Валентино 2” е три звезден хотел, който се намира в китното градче Добринище, с приказна гледка към три планини – Пирин, Рила и Родопите. Хотела разполага с 19 стаи, от който 7 двойни и 12 студия.  Стаите са оборудвани със стилно обзавеждане, климатик, мини бар, сешоар, кабелна телевизия и интернет.

На Ваше разположение предлагаме два ресторанта единия, от който може да бъде използван за зала, за провеждане на занятия и обширна градина с 40 местен навес.

Оферта:

  1. Нощувка с включена закуска – 25 лв., на човек
  2. Нощувка с включена закуска и вечеря – 30 лв., на човек
  3. Нощувка с включена закуска, обяд и вечеря – 35 лв.,  на човек.

Закуските се сервират на блок маса, обядът включва, супа, основно ястие и плод, а вечерята основно ястия плюс десерт.

Ще ви очакваме!

Слънчеви и хармонични дни,

УС на АЛХБ

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg