Международен колоквиум, 10-12 декември, 2021

Споделяме с вас поканата за едно вълнуващо хомеопатично събитие – Международен колоквиум, на 10-12 декември. Огранизира се от Международната медицинска хомеопатична лига и ще протече изцяло онлайн!!!

50 часа хомеопатичен маратон, който ще обиколи земното кълбо в 5 часови зони!!! Ключови лектори, постер презентации, научни проекти, социална програма.

Все повече имаме нужда да сме заедно и да обменяме знания и идеи, в условията на пандемия и липсата на международни конгреси.

Програмата може да видите тук!

Кои са лекторите на Колоквиума?

Ако искате да споделите научен проект, доказване на лекарство или свои случаи, може да кандидатствате с тема и абстракт до 15 ноември, това важи и за студенти по хомеопатия: https://lmhiglobal.org/abstracts.html

Регистрация за събитието може да направите тук!

След регистрацията и края на събитието, ще имате достъп на видео до всички презентации. Основният език на Колоквиума е английски, като ще има превод и на руски, немски, испански. Таксите за участие са символични!

Освен интересни лектори, постер-презентации, научни проекти, социална програма, ще има Виртуални зали за изкуство и култура.

Ще се радваме да сме заедно. Нека стоплим със знания и споделеност тази есен.

УС на АЛХБ

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg