Хомеопатичен семинар за журналисти

На 1 и 2 април 2016 година се проведе хомеопатичен семинар за журналисти. Присъстваха 18 журналисти от водещи български медии.

В Хасково на 1.04.2016, д-р Дора Пачова, Председател на АЛХБ представи лекцията  “Хомеопатията като превантивна медицина – имунитет, наследственост, епигенетика и хомеопатия”. Участие в дискусията след лекцията взе д-р Мария Грозева. В Златоград, на 2.04.2016 д-р Юрукова представи лекция за монопрепаратите на Немският хомеопатичен съюз.

Всички участници имаха запомняща се вечер с певицата Валя Балканска и гайдаря Петър Янев. Осигурени бяха български народни носии за всички присъстващи, учителка по танци, която с много търпение и любов ни учи на Енино хоро; български народни хора и български дух. Всичко това бе организирано от екипа на Цветанка Райчева от Алпенфарма. Благодарим за възможността да споделим теорията и практиката на хомеопатията с журналисти в атмосфера на разбиране и приемане и за красотата на преживяванията. Този семинар даде успешен старт на Световната седмица по хомеопатия, организирана от АЛХБ.

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg