Награда на списание Business Lady в областта на хомеопатията

За шеста поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Домакин на официалната церемония беше хотел Хилтън София, който посрещна личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 16 изключителни бизнес дами в 12 категории от обществения живот, бизнеса и администрацията.

Изпълнителният директор на „Алпен Фарма България” – д-р Нонна Петрова грабна приз за ефективен мениджмънт и успешно пазарно позициониране на хомеопатични продукти в категория ФАРМАЦИЯ. Наградата връчи д-р Дора Пачова, председател на Асоциацията на лекарите хомеопати в България.  

2F2A0845

Сред специалните гости на събитието бяха Деница Сачева, заместник-министър на образованието и науката; Виолина Маринова, председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК; д-р Венцислав Грозев, председател на УС на Български лекарски съюз; Борислав Борисов, член на УС на Български фармацевтичен съюз и Комисията по здравеопазване в Народното събрание, които връчиха награди на част от отличените дами. Церемонията уважиха още: Георги Руйчев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите; Детелина Смилкова, президент на Българска асоциация за управление на хора; д-р Дора Пачова, председател на Асоциацията на лекарите хомеопати в България и други.

Отличията се връчват за заслуги, свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устойчиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, успешно прилагане и адаптиране на добри практики, ефективно развитие на човешкия капитал, конкурентоспособност и иновации,  позитивен обществен имидж и други. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието – да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg