Седмица на хомеопатията 2012

29 март – 6 април 2012 г.

Тема: „Репродуктивно здраве – как да създадем и отгледаме здрави и щастливи деца”

Всяка година Асоциация на лекарите хомеопати в България организира различни инициативи във връзка със Седмицата на хомеопатията. Сред тях са лекции, дни на отворените врати и най-различни прояви – концерти, детски празници, спортни срещи и др.

Хомеопатията като холистичен метод на лечение може да предложи помощ при решаване на проблеми на физично, емоционално и ментално ниво, свързани с репродуктивното здраве.

Членовете на АЛХБ ще проведат безплатни консултации за желаещите да научат повече за възможностите на хомеопатията. Този лечебен метод може да подобри и възстанови здравето на бъдещите родители.
Продължителност на консултацията: до 30 минути. Необходимо е да си запишете час предварително!

Важно уточнение: по време на седмицата на хомеопатията за безплатни консултации могат да се записват хора с проблеми свързани с репродуктивното здраве и които искат да станат родители. Консултацията е с продължителност до 30 минути и дава насоки за следващи стъпки на хомеопатично лечение съобразно нуждите на конкретния пациент. За това време не е възможно да се проведе цялостно хомеопатично интервю и да се насрочи лечение, за целта ще е нужна допълнителна консултация.

Повече за инициативите във Вашия град можете да намерите тук:

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg